Uld ammeindlæg “Ammeindlæg fra Joha er fantastiske” – sådan lød det fra en glad ammende kunde.

Jeg er bestemt ikke uenig!
Jeg fik selv fornøjelsen af brystbetændelse 2 gange – hurra. Så fik jeg også lært at bruge ammeindlæg i uld.
Det er én af de ting, jeg virkelig gerne ville have haft lært/læst/fortalt inden.

Begge gange var fordi jeg ikke sørgede for at holde mig varm nok. Det fik jeg dog hurtig lært. Ammetiden kan være hård nok og brystbetændelse kan virkelig slå bund ud af en hver nybagt mor.

 

 

Joha ammeindlæg i uld kan fås i 2 modeller.

Den ene model (som på billedet øverst) er den tykke model. Ekstra tykt/dobbelt lag uld. Modellen er syet efter et bryst. Dvs. det runder og slutter helt tæt ind til brystet. Denne model fås i str. S, M, L og XL

Den anden model er også i 100% uld fra Joha. Denne model er også dobbeltlags uld, men ikke så tyk. Den har til gengæld en lomme. En lomme til et engangs- ammeindlæg. Det er meget praktisk til dem som lægger rigtig meget mælk. Det sker for de fleste når mælken rigtig er løbet til. Så kan det godt føles som et helt vandfald (mælkefald).  Denne model fås i str. S/M og M/L. Både råhvide og koksgrå.

Vedligeholdelse af ammeindlæg i uld
Det er nemt at vaske og vedligeholde ammeindlægget i uld. Du kan vaske dem i maskinen ved uldprogram – med uldvaskemiddel.
Det er ikke nødvendigt at vaske dem tit. De skal selvfølgelig holdes tørre og det kan du gøre ved at lægge dem på radiatoren natten over.
Nogle tager dem også med i bad og vasker dem i uparfumeret shampoo.

Har du spørgsmål til ammeindlæggende fra Joha, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 30250593 eller skriv på kontakt@svanebutikken.dk

Svanemor Hanne

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.