Jeg gør din bestilling personlig. Fordi det er, det jeg elsker at gøre.

Når du handler i Svanebutikken.dk skal du vide at det er mig, der sidder og arbejder med din bestilling.

Det er mig som smiler, når ordren er gået igennem.
Det er mig, som skriver ordren ud og går på lageret og pakker din pakke.
Det er mig, som skriver kortet til dig og mig, som afleverer pakken til postmand Per.

Hvorfor? Fordi det er det jeg sætter stor pris på, at kunne gøre. Jeg elsker nemlig selv en personlig betjening. Den savner jeg selv – både i de fysiske butikker, men også når jeg handler på nettet. Det kommer du ikke til at mangle her i butikken. Det lover jeg dig.

Hvad kan du ellers forvente af mig?

Hvis du er i tvivl om størrelserne så kan du ringe eller skrive til mig. Eller du kan se størrelsesguiden her. Hvis du har brug for at jeg måler et par bukser for dig eller du gerne vil vide hvordan størrelserne er i forhold til andre mærker, så ring til mig. Jeg vil gerne måle og hjælpe dig med at finde den rette størrelse.

Skal du købe en gave til en nyfødt baby og vil gerne have hjælp til en god gave. Så kan du også få hjælp til det. Jeg vil altid gerne prøve at finde et sæt, som passer til dit gavebudget. Dertil har jeg også mulighed for at lave et personligt kort, som du bestemmer teksten til.

Sidste ting jeg lige vil nævne for dig er, at du også kan bestille varer, som ikke er på webshoppen.
Øv, hvad mener du?
Ja, det skal jeg fortælle dig. Jeg bestiller varer hjem fra fx Joha hver uge og nogle gange bestiller jeg varer hjem, som jeg normalt ikke har i butikken. Det gør jeg gerne for dig. Du er nemlig de bedste sparringspartnere jeg har. Nye ønsker og nye behov fra dig får butikken til at vokse.
Joha har et stort varekatalog og jeg har mulighed for at skaffe det meste. Derfor kan du altid ringe eller skrive, hvis du gerne vil bestille noget helt bestemt.

Hilsner fra din personlige Svanemor Hanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.