Det lover jeg.

Jeg vil til gengæld rose dig, for det, du gør. Du er verdens bedste mor og du tager de bedste valg for dit barn.

Joha uld bodystocking
Vores dyrebareste skatte

Sådan ville ønske at jeg havde fået af vide, da jeg blev mor og var usikker på alt.

 

 

 

Dengang min mave bugnede, fik jeg ALT muligt materiale om skadelige stoffer og giftige tekstiler. Jeg fik også en masse materiale om de ting, jeg som gravid ikke måtte spise, sniffe, drikke, lege med og ikke mindst ”tænke” på 🙂

Jeg taler om de kemikalier, farverester og det der er værre, som findes i vores fødevarer, tøj og cremer. Det er selvfølgelig alt afgørende at det er opdaget og tingene bliver belyst. Det er vigtigt at vi sætter fokus på det. MEN….
DET kunne bare være fantastisk, at det ikke var os mødre (og fædre) som skulle redde hele verdenen selv.

Det skulle ikke være muligt at købe noget farligt og kemisk mad. Det skulle ikke være muligt at købe noget skadeligt tekstil til dit barn og det skulle i heller ikke være muligt for producenterne at fremstille det!

Men kære kommende mor og nybagt mor – jeg vil bare fortælle dig, at du gør et fantastisk arbejde. Det er ikke dig alene, der skal redde verden.

Du gør dit bedste!

Kærlig hilsen Svanemor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.