Joha Uld

Forleden fik jeg et brev fra Linda. Lindas søn, Oliver er ørebarn. Han har haft mellemørebetændelse flere gange, og derfor er Linda ekstra påpasselig med den helt rigtige påklædning. I overgangsperioder som nu, kan det være utroligt svært at finde den helt rigtige påklædning.

 

 

Linda skrev til mig:

”Nu hvor vejret er blevet varmere, har jeg store problemer med, at min søn sveder som pisket, lige når han er faldet i søvn. Vi har skiftet ulden ud med bomuld på grund af varmen, men hans tøj er alligevel helt vådt. Han bliver ved med at være forkølet, men det tror da pokker, når hans tøj bliver fugtigt, og han ligger og bliver kold. Det er rigtig træls at skulle ”mosle” rundt med ham, når han sover. Nogle gange er jeg endda nødt til at skifte hans tøj. Hvad skal jeg stille op? Er uld ikke for varmt nu, eller er det fortsat vejen frem? Jeg synes, korte ærmer bliver lige koldt nok, da han sparker dynen af.  Har du et produkt som kan hjælpe mig?”

Mit svar var: Ja, ja og ja!

Ja til at Oliver bliver forkølet, når han bliver våd og kold.

Ja til at uld fortsat er vejen frem.

Og ja til at jeg også har en anden løsning. Eller måske to.

Uld er altid super godt inderst inde, men det har en endnu bedre effekt, hvis man har bomuld uden på uld. Uld absorberer kroppens varme og fugt og transporterer sveden videre til næste lag tøj. Derfor kan den yderste bomuldsbluse eller cardigan sagtens blive klam og fugtig. Det betyder, at ulden har gjort det, den skal.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at barnet skal ligge i fugtigt tøj, og heldigvis findes der andre udgaver af uld, som er super god til de meget varme børn. Jeg kalder den luksusudgaven. Det er en blanding af uld og silke. 85 % uld og 15 % silke. Den er behagelig mod huden, og den bløde silketråd er med til at give tøjet en lettere og tyndere kvalitet. Heldigvis bevarer denne luksusudgave de samme fantastiske egenskaber fra ulden. De varme børn vil elske det.

Hvis det stod til mig, ville jeg bruge uld-silke-kombinationen hele sommeren igennem. Særligt fordi den danske sommer ofte byder på skiftende vejr – sol og regn i skøn forening.

Linda og jeg har fundet frem til, at hendes varme søn nu skal prøve leggings, bodystocking og en heldragt fra Joha i uld-silke kvaliteten. Jeg glæder mig allerede til at overraske Linda med hendes nye varer.

De kærligste hilsner

Svanemor Hanne

 

[Husk] Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive til mig. Jeg vil så gerne være med til at finde det bedste til dig og dine unger og børnenes behov er så individuelle. Skriv endelig med spørgsmål eller kommentarer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.