uld silke undertøjJeg kan ikke sige til ofte nok.

Jeg

er

viiiild

med

uld.

Ikke kun uld til de små.

 

 

Jeg er også selv vild med at gå i uld undertøj eller uld silke undertøj.

Derfor kan jeg heller ikke helt lade vær´med at fortælle andre om det. Især de skønne kvinder jeg møder på min vej.

En af dem skal du møde her. Det er Tina. Hun er business kvinde. Hun er super aktiv i sin fritid. Løb, svømning, cykling mv. Hun er altid aktiv.

Tina har været så sød at ville dele SIN uld historie med os.

Tinas historie:

I min verden har uld altid være noget med “lamme-naturfarvet lidt krads materialer” – men det har jeg fået et helt nyt syn på.
Hanne viste mig tilfældigt en undertrøje på et netværksmøde for et års tid siden – og pludselig kunne jeg se, at netop det produkt kunne være godt for mig. Hanne fortalte om mange af de fordele, som uld har (Dem kendte jeg faktisk godt lidt i forvejen – men da min indstilling til uld altid har været sådan lidt krads, så er det ikke noget, jeg har opsøgt på egen hånd).

Nu kunne jeg dog se, at kombinationen uld/silke var helt genial – og slet ikke lamme-naturfarvet og skræmmende i udseendet. For mig betyder det også noget, at jeg stadigvæk kan føle mig feminin og ikke som én, der er udstyret til skiferie i blåt HellyHansen-look.

Uld silke chemise

Om natten

I flere år har jeg haft søvnproblemer et par nætter om måneden (cyklus-bestemt), det fænomen eksisterer ikke længere for mig. Nu sover jeg i uld-silke bluserne i stedet for mine bomuld-bluser. Det giver mig ingen “klamme” og svedige nætter, hvor jeg førhen var nød til at stå op og skifte bluse. Det er en skøn fornemmelse.

 uld silke undertrøje

Jeg er meget glad for løsningen med uld/silke, da bluserne er både feminine og i farver, der er nemme at have med at gøre – både vaskemæssigt og mht. mit øvrige tøj. Undertrøjerne bruger jeg også tit i hverdagen, hvor de passer fint under en skjorte. Den grå/blå udgave ses ikke under f.eks. en hvid skjorte – men sikrer mig, at jeg ikke sveder på en ubehagelig måde – og på forunderlig vis, så bevarer uld/silke bluserne sig også friske i duften i længere tid end mine bomuldsbluser.

 

Alt i alt synes jeg, uld/silke er skønt at have på både om natten og om dagen – jeg er glad for, at jeg fik øjnene op for, at uld ikke behøver at kradse og se kedeligt ud.

 

Tusind tak til Tina. Dejligt at høre andre oplevelser med uld og uld silke undertøjet.

Jeg håber der snart kommer flere af disse historier her på bloggen. Sig endelig til, hvis du også gerne vil dele din historie!

 

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om uld undertøjet, så er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@svanebutikken.dk eller på 30250593.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.