Jeg er så taknemlig og pave stoltOliver og Linda af denne søde mail, som jeg modtog fra én af mine ynglingskunder:

Tusind tak….!

Det startede med et par enkelte små huer… Men jeg blev hurtig klar over at jeg havde fundet et helt unikt sted at handle ind, til min lille guldklump!

Min søn Oliver, bliver 2 år til december. Da han startede i dagpleje d. 1. november sidste år, var det hårdt på alle måder, både for ham og for mig. Oveni alt det nye vi skulle til at vænne os til så blev Oliver ramt af den ene forkølelse efter den anden og det resulterede også i, at den ene mellemørebetændelse afløste den anden. Det var en rædselsfuld tid, især for Oliver fordi han havde det så skidt hele tiden og konstant havde feber – han kom aldrig rigtig helt ovenpå før det næste kom, hvilket også gjorde det svært for ham pga. fravær i dagplejen. Vi endte med at få lagt dræn i hans øre, som har været til stor gavn. Men jeg var klar over at der også måtte gøres noget andet for at holde alt det her forkølelse væk. Derfor som tillæg til alt det her tog jeg kontakt Svanemor Hanne. Jeg er SÅ glad for at hun er kommet ind i vores liv, med hendes fantastiske “lille” butik og hendes helt fantastiske viden, især omkring uld. Jeg har haft mange dialoger med Hanne igennem det sidste halve år og jeg har følt mig så godt vejledt af hende og jeg takker hende af hjertet for hendes tålmodighed og for at lægge øre til alle mine spørgsmål 

Uld er det mest fantastiske tøj jeg har puttet min søn i og jeg er overbevist om at det har sparet os for mange sygedage, at vi begyndte at bruge uld – Og ikke mindst at jeg fik den rette vejledning til hvad for noget uld lige præcis jeg burde købe til min søn – Det er jo en uld jungle derude!

I sommer havde jeg et problem jeg ikke rigtig vidste hvordan jeg skulle løse fordi Oliver sveder så meget når han sover og jeg kunne skifte hans tøj og sengetøj flere gange inden jeg gik i seng. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre for jeg kunne jo ikke ty til uld om sommeren…troede jeg…så jeg henvendte mig igen til Hanne og hun kunne straks guide mig i den rigtige retning og jeg fik købt noget specielt sommeruld nattøj, som virkelig har været et mirakel middel og har løst alle sved problemer om natten. Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk da jeg fik at vide jeg burde købe uld også om sommeren – men nu ser jeg tydeligt hvorfor og vi bruger ALDRIG andet. Ud over forhåbentlig at være med til at minimerer antallet af forkølelser, så har det haft stor indvirkning på Oliver’s søvn og han har aldrig sovet så godt som efter jeg skiftede bomulden ud med uld. TUSIND TAK Søde Hanne 

Nu banker efteråret og vinteren på døren og det første jeg gjorde da jeg skulle forsyne garderoben med lunt efterårs/vintertøj var, at tage kontakt til Hanne, så jeg er sikker på jeg får alt det rigtige og i fantastisk kvalitet. Jeg har handlet mange steder i mit liv men jeg har dog aldrig mødt nogen som Hanne, som brænder SÅ meget for sine kunder og for det hun laver. Det er en meget personlig betjening man får og man kan mærke nærværet så snart man pakker pakken ud hun har sendt – det gør en glad, at der også er gjort noget ud af at pakke varerne ned. Jeg har oplevet at ønske at købe noget som ikke var på lager, men det var ingen sag og efter få dage havde hun det hjemme til mig. Den kære Svanemor tager bare et par ekstra skridt for sine kunder og det gør at man føler sig værdsat som kunde. Jeg vil for evigt være Hanne taknemmelig!

Det er bare en fantastisk følelse at man ved, at man har klædt sit barn på så han hverken fryser eller bliver kold hvis han sveder. Oliver er helt klar til vinter

Kærligst

Linda Dam, Olivers mor

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.