joha babytøj i uld Uld kan give en bedre nattesøvn
– både til bettetrold og til dig.

Mange børn sover uroligt om natten. Ofte er vores børn urolige i de perioder, hvor de udvikler sig mest. Både motorisk og mentalt. Det kan også skyldes at de fryser eller har det for varmt. De mosler og roder rundt i sengen. Dynen ryger af og så har vi balladen. Kolde ben og snottet næser.

Dit barn bruger utrolig mange ressourcer på at fryse. Det samme er også gældende dit barn har det for varmt. Derfor er en konstant kropstemperatur grundsten for en god og rolig søvn.

 

Ved at bruge uld nattøj eller ulddragter kan det give kroppen den varme, der er nødvendig. Ulden regulerer sig efter kroppens temperatur. Man siger faktisk at uld om natten kan være med til at berolige kroppen. Kroppen får en konstant varme. Hverken for kold eller for varm, derved slapper kroppen helt naturligt af.

Den gode nattesøvn er super vigtig for dit barn. MEN det kommer lynhurtig også til at betyde ALT for dig. Du skal også have din nattesøvn. Du skal ikke stå op flere gange om natten for at lægge dynen på.

Ro til bettetrolden = Ro til dig

 

Uld om dagen gør også en stor forskel for kroppen.

De helt små børn kan ikke selv afgøre om de sveder eller fryser. Det er først ved 3-4 års alderen at børn er bevidste om de fryser eller sveder. Så bogstavelig talt er du og jeg vores børns kropstermostat.
Sikke en ekstra titel at få…..

Når dit barn er aktiv og leger, får det kroppens temperatur til at stige.
Næste øjeblik er legen en stillesiddende aktivitet, som holder kroppen i ro. Det kræver at påklædningen er gennemtænkt. Den konstante skiftende aktivitet er et meget godt billede på vores børns hverdag.
Her er uld inderst på kroppen igen en kæmpe hjælp. Ulden regulerer sig efter kroppens temperatur og transporter sveden væk fra kroppen. Ved kulde er ulden med til at holde på en konstant temperatur.

Ulden kan absorbere op til 40% af den egen vægt. Sagt på en anden måde kan ulden opsamle mere krops væske end almindelig bomuld. Det betyder også kan der skal virkelig meget til at uld undertøjet eller bodystockingen bliver våd og klam. Vådt tøj inderst er den direkte vej til syge børn.

Hvis du følger nogle små grundprincipper – lad os kalde dem uld principperne, så vil du kunne mærke forskel og få stor glæde af uldens gode egenskaber.

 3 grundprincipper til uld påklædningen

1. Uld inderst.
Til de små er det typisk en bodystocking og et par leggings. Til de større børn er det uldundertøj evt. med et par ekstra leggings eller lange underbukser.

2. Bomuld udenpå ulden.
Bomuld er blød, fleksibel og rart for barnet at have på. Ulden inderst transporter kropsvæsken videre til næste lag tøj.

3. Lag på lag påklædning.
Det gør det nemmere for dig, dagplejemoderen eller pædagogen at regulerer temperaturen.

Jeg håber du kan bruge informationer og få lyst til at prøve uld til dit barn. Hvis du har spørgsmål om uld til dig barn, så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@svanebutikken.dk ellers kan jeg kontaktes på 30250593.

 

Skal du se mere af den skønne uld – kan jeg anbefale dig at kigge med her.

I februar måned kan du vælge 3 forskellige uld pakker til dine børn

lyseblaa - uld - luksus

 

 

 

 

 

 

 

 

DEN ULTIMATIVE – HELE MOLEVITTEN PAKKEN

Uld - medium - lyserod

 

 

 

 

 

 

 

 

FAVORIT PAKKEN AF (G)ULD

 

Uld - graa - mini

 

 

 

 

 

 

 

(G)ULD STARTPAKKEN

1Pingbacks & Trackbacks on Uld er guld – både dag og nat

  1. […] Vuggestue børnene/dagpleje børnene er de mindste i denne sammenhæng. De sidder ofte ned i sandkassen, på gyngen eller går lidt rundt. Til dem vil jeg satse på et vandtæt regntøjssæt. Her anbefaler jeg: For at kompensere for den manglende åndbarhed, vil jeg anbefale at bruge uld inderst og bomuld som næste lag. Er du i tvivl eller vil du gerne høre mere om uld produkterne kan du læse mere om uld inderst her. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.