Uldundertøj kvinder
#hverdagsluksus

….. uldundertøj til dig og mig!

Hvis du (lige som jeg) har prøvet at stå i én hal lørdag morgen i november og set ungerne spille fodbold. Du skal heppe, være vandbærer og binde snørebånd og trøste til skadekommende.

Det er alt sammen meget godt – men problemet er at uanset hvor meget tøj du tager på, så fryser du. Du kan gøre alt for at holde varmen og du sætter helst ikke på bænken i frygt for at rumpen fryser fast!!

Eller hvis du som min kære veninde siger: Bruger hele dagen i hestesalden, arbejder hårdt, rider, knokler mv. og så ender med at koge over, smide noget at tøjet og ende op med at næsen løber og du bliver forkølet. Alt samme fordi fordi kroppen sveder, tøjet bliver fugtigt og klamt.

Tadadada…. Så kan jeg fortælle dig, at det er slut nu. Du og jeg skal aldrig mere fryse….. Jubiiii!

Hvis du er vild med uld og uldsilke fra Joha til dine børn.
Så kan jeg godt afsløre nu, at du vil elske denne nyhed.

joha uldundertøj

Alt det skønne uld jeg pakker og sender til de små lækre børn hverdag – det kan jeg også pakke og sende til dig. Joha har nemlig lanceret uldundertøj til kvinder.

Det er IKKE uld med små giraffer eller lyserøde hjerter. Det er til kvinder. Det er til feminine kvinder, som du og jeg. Hverdagsluksus i uld og uldsilke undertøj. Det er ikke kedeligt. Det er feminint. Det er kvalitet og så er det miljømærket uld. Kun det bedste til os!

Vælg i mellem Uld, Uld med blonder, Uld/silke med blonder.

Husk: Du kan altid ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for hjælp til størrelserne af uldundertøjet til kvinder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.