Allergivenlig ammepude
Allergivenlige ammepude fra FossFlakes

Allergivenlig ammepude fra Fossflakes

Ammepuderne forhandles hos http://www..

Fossflakes er både navnet på firmaet og så er det også navnet på de syntetiske dun, som puden indeholder.

Ammepuden – indholdet og konceptet er opfundet af Lars Foss, som brugte mange år på at udvikle denne slags syntetiske dun, som er det super gode alternative til almindelige dun og fjer. Dun og fjer er ofte årsagen en stor ulempe for allergier.

Fossflakes ammepude kan tåle maskinvask ved 60 grader og kan vaske stå tit du har brug for det. Puden kan let blive våd af babygylp og modermælk, så derfor er det rigtig vigtigt at den tåler maskinvask. Ammepuden kan tørretumbles ved lav varmetemperatur – max 60 grader. Puden kan også tørre i det fri og er oftest tør efter er par timer.

Ammepuden holder  formen og faconen – selv efter mange vaske.

Mærkningen for Oeko-tex 100
Oeko-tex 100 standard

Det hvide stof uden om er 100% bomuld og Oeko-tex certificeret.

 

 

 

Ammepudens funktion – nu og senere
Fossflakes ammepude giver både dig og dit barn en perfekte støtte under amningen. Den er med til at støtte din arme og dine skuldre. Det giver dig muligheden for at slappe af. Ammepuden giver også støtte til dit barn, som skal ligge godt og stabilt under amningen.

Ammepuden er som en boomerang. Den følger kroppen rundt om livet – eller ihvertfald halvvejs rundt.
Ammepuden trækkes godt ind til kroppen, så den støtter barnet til brystet. Efter amningen kan barnet ligge godt på puden, men du pakker “madpakkerne” ind igen :-)

Allergivenlig ammepude
Boomerang ammepude – til støtte for dig og babyen

Sikkerhedsbælte
Senere kan ammepuden også bruges til støtte for dit barn, når tiden kommer til at det skal sidde selv. Puden placeres bag barnet og bruges nu som et sikkerhedsbælte. Tit og ofte vælter barnet til siden eller bagud. Så er det godt med lidt ekstra støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

God amning :-)
Hilsen Svanemor-Hanne

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *