Svane

December måned er en travl måned. Og det er den også for os.
Julegaveindkøb. Juleafslutninger i skolen, SFOén, klippe-klisterdage og jeg kunne blive ved. Det er hyggeligt. Men til tider også lidt stressende.

I mit lille hjem er december også den måned, hvor jeg pakker sindsygt mange gaver ind – i Svanbutikken. Og den måned, hvor jeg har aller flest telefonsamtaler med mine kunder. Og jeg elsker jeg. Det kræver bare lige lidt ekstra af mig.

Derfor er det så FANTASTISK, når mine forældre kommer og hjælper mig. Selvom de siger det er ingenting, så er det en kæmpe hjælp for mig.

I dag har de lige pakket 1000 the poser til butikken. Min mor har lavet “tornadoen” i huset. Det betyder at alt vasketøj er væk. Alle kanter er tørret af. Hele køkkenet er forvandlet til en bo bedre sted og aftensmaden er på borden, før vi overhovedet kan sige værsgo!

Min far hjælper skam også. Han pakker the poser. Og han sørger for at hygge ekstra med Wilhelm, når han kommer hjem fra skole.

Jeg er så taknemlig for deres hjælp. Og jeg gør en stor dyd ud af, at fortælle dem, hvor meget det betyder for os (mig).

Så bestiller du i butikken i december måned – så ved du at det er min forældre, som har stået for de små hyggelige the poser!

Dejlig december måned til dig og dine kære

/Svanemor Hanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.