AmmepudeForslag til brugen af Fossflakes ammepude

Du kan allerede i graviditeten bruge din ammepude. Den kan give dig støtte på flere måder.
Når maven begynder at fylde og veje godt til, så kan nattesøvnen blive en (smule) anstrengende. Her kan ammepuden give dig støtte. Både under maven og ved benene. Du vil hurtig finde ud af, at én pude eller 10 puder mellem lårene kan give dig ro og bedre hvile. Men i stedet 10 puder kan du nøjes med én god ammepude. Så er der måske også bedre plads til din bedre halvdel i sengen :-)

Jeg brugte også ammepuden i sengen, når jeg læste. Den var ekstra god i lænden og blev hurtig en fast inventar i sengen.

 

2 forslagForslag til brugen af fossflakes ammepude

Når du starter med at amme så er alt nyt. Din skønne lille baby er ny, du er en anden og alt amningen er en proces, som I to skal lære sammen. Det kan godt give en tendens til anspændthed i kroppen, dine skuldre og din arme. Det er her ammepuden skal stå sin prøve.
Det er ikke sikkert du kan få det hele placeret rigtigt første gang. Måske føles det lidt for meget med puden. Du skal prøve dig frem.
Det er hårdt (men skønt :-) ) arbejde at amme og det er mange gange du skal sidde med barnet ved brystet. Derfor kan ammepuden være den perfekte støtte for dig. Både på maven, for dine arme og især dine skuldre.

Ekstra bonus. Du kan købe ammepude betræk, som passer til sofaen eller lænestolen. Jeg gør en stor dyd ud af, at få syet betrækkene i smukke mønstre. Det skal også være betræk i god kvalitet, som tåler mange vaske og som er blødt for babyen og dig.

 

3 forslagForslag til brugen af Fossflakes ammepude

Når din baby begynder at sidde selv, så får du endnu engang brug for ammepuden. Puden kan du placere i ryggen/længden på din baby, som giver støtte. Dertil kan puden også tage de første par fald ned i gulvet, som helt sikkert vil ske. Ammepuden er med til at tage det værste bump, når din baby tilder.

 

 

 

4 forslag og sidste forslag til brugen af Fossflakes ammepude

Med en nyfødt baby, som ikke sover hele natten og som ikke giver megen ro i familien, så kan ammepuden med fordel støtte dig eller din bedre halvdel hele døgnet rundt. Ammepuden kan placeres op af dørkarmen, på kanten af bildøren eller ovenpå køkkenbordet. Den giver en faststøtte :-)

Rigtig god fornøjelse med ammepuden.

 

 

FaktaFakta om ammepuden

Indholdet: Fossflakes dun (syntetiske). Fossflakes dun afgiver ikke støv, som gør den allergivenlig.
Ammepuden kan vaskes ved høj temperatur.
Fossflakes ammepude er betrykket med 100% bomuld Oeko-tex vår.

 

 

Vægt: 720 gram.

Størrelse: længde udvendige mål: 114 cm. Længde indvendige mål: 68 cm.
Højde: 20 cm.
Bredde: 70 cm.

Vaskeanvisning: Puden kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Den holder form og facon, selv efter mange vaske.

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>