Har du fundet en god køredragt eller sovedragt til dit barn?

Køredragter med hue, futter og heldragterDer findes mange forskellige køredragter og sovedragter på markedet. Heldigvis da, så er der jo noget at vælge imellem.

Jeg vil gerne vise dig, hvilke køredragter og sovedragter jeg har valgt at skaffe hjem til dig. Dragterne er fra Joha – ganske enkelt fordi jeg elsker Joha og deres kvalitets produkter til børn.

Jeg har valgt 2 dragter. En fleecedragt og en uldragt. Begge dragter er velegnet til middagsluren i barnevognene eller til køreturen.

Fleecedragten

Fleecedragten findes i 3 farver. Lyseblå, lyserød og koksgrå.

Køredragten har en aftagelig hætte og lukkes foran med lynlås. Lynlåsen går helt ud i det ene ben. Hvilket gør det ekstra nemt, når du skal tage dragten af og på dit barn.

Derudover har den en helt fantastiske lukningen ved fødderne og hænderne. Den har en dobbelt lukning. Se evt. videoen her, hvis du vil se princippet i reel life 🙂

En dobbelt lukning kan bruges til to ting. Enten for at lukke af for kulde og vind. I stedet for vanter og sokker kan du lukke dragten til med det ekstra stykke stof, dragten har. Det er især godt til helt små babyer, som ikke kan holde vanterne på selv.

Den anden fordel der er ved dobbelt lukningen er de ekstra cm. stof, der er. Det giver dig muligheden for at folde kanterne ned – og så kan dragten lige holde lidt længere!

 

Ulddragten

Den anden køredragt/sovedragt jeg vil vise dig er uld dragten fra Joha.

joha ulddragt

 

 

 

 

 

 

 

 

En lækker blød ulddragt i 100% uld. Dragten lukkes fra halsen og ned til skridtet med knapper. Den er nem at åben og lukke (for en voksen).

Dragten har en bred ribkant ved fødder og ærme.

Den kan vaskes i maskinen på uldprogram og med uldvaskemiddel. Dog vil jeg anbefale at du hænger den ud i fugtigt vejr og lader vinden og vejret klare de fleste “vaske”. Det er uld og uld skal ikke vaskes så ofte.

Sovedragter fra Joha

 

Har du brug for vejledning og hjælp til at vælge den næste eller første køredragt, så vil jeg altid gerne hjælpe.

Du kan ringe på 30250593 eller send mig en mail på [email protected]

 

Hele samlingen af tilbehør til de to forslag finder du her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.