uldundertøj til drenge

Jeg har verdens bedste kunder – og så har jeg også verdens bedste tester. Oliver er en af dem! Og er han ikke bare skøn?

Oliver (eller retter sagt hans mor Linda) har før hjulpet mig med at teste Svanebutikkens produkter. Og deres arbejde er helt uundværlig…….

Hvorfor får jeg andre til at teste? 
Ganske enkelt fordi jeg har brug for at vide, hvad mine kunder syntes. Det er super vigtigt, at vide hvad enkelte produkterne gør for mine kunder.

Så derfor jeg super glad for at kunne give dig resultatet på Oliver og Lindas test af uldundertøj.

——————————

Min søn Oliver er lige knap 3 år og skal til at begynde i børnehave om få uger. Jeg synes tiden er kommet til at vi skulle begynde at kigge på at bruge 2-delt undertøj.
I den forbindelse kontaktede jeg Svanemor Hanne, for hun er jo den bedste på området til at vejlede efter min mening 🙂

Jeg søgte råd og vejledning om, hvilket undertøj jeg burde vælge for at holde Oliver dejlig lun på de kolde dage. Jeg vidste på forhånd jeg ville benytte uld til min søn, da det har skabt megen velvære hos ham både dag og nat. Vi bruger udelukkede uld inderst og også som nattøj.
Det har virkelig reduceret antallet af forkølelser og sygedage kraftigt – Tak til søde Hanne J

Hanne var så sød at tilbyde mig at jeg måtte teste 3 sæt undertøj og det var da et fantastisk tilbud jeg på ingen måde kunne sige nej til 🙂

 

Det første sæt jeg fik lov at teste var uld/silke modellen.

uldsilke undertøj

Uldsilke undertrøje og uldsilke boxershorts. Det har vi brugt rigtig meget på de dage hvor det ikke har været så koldt. Det er et virkelig fantastisk lækkert sæt undertøj. Det er let som en fjer at have på og Oliver har været dejlig lun uden at have det for varmt. Undertrøjen er god lang og boxershortsene har et rigtig flot snit – Det er meget passende svarende til størrelsen hverken for stort eller småt. Det eneste jeg kan sige om dette som er til den mindre gode side er at pga. det lette og lækre materiale så bevarer især bukserne ikke faconen helt så godt – de har tendens til at blive meget løse i benene. Men da Oliver bruger ble så har det betydet knap så meget for os. Oliver og jeg kan varmt anbefale dette sæt 🙂

Andet sæt er uldbomuld undertøjet

Uld bomuld undertøj

Det andet sæt var uld/bomuld undertøj, som jeg ikke tidligere har haft så meget erfaring med, da jeg udelukkende har brugt ren uld eller uld/silke i de produkter jeg tidligere har købt. Dette sæt består også af en uldbomuld undertrøje og uldbomuld boxershorts. Kvaliteten føles lækker og meget tyk. Det er lidt til den lille side i størrelsen og det giver sig ikke så meget i brug. Jeg synes at Oliver har været meget varm de gange han har haft det på. Umiddelbart virker det ikke helt som om, at det regulerer varmen så meget som de andre 2 sæt.
Det holder dog pasformen perfekt, men han har dog ikke været lige så vild med at have dette sæt på som de andre 2. Jeg tror det er fordi det ikke har arbejdet så meget sammen med hans krop som de andre 2 sæt – Det har været lidt mere ”stift” at have på. Det har siddet mere tæt, men jeg synes dog stadig at det er et lækkert sæt undertøj i en skøn kvalitet.

Ren uld vinder testen

Uld undertøj

Det tredje og sidste sæt er ren uld og meget meget skønt og et fantastisk blødt sæt uld undertøj bestående at undertrøje og boxershorts. Dette sæt er lidt stort i størrelsen og undertrøjen er god lang. Da Oliver som nævnt tidligere stadig bruger ble er disse boxershorts også gode fordi den er lidt høj i taljen (se foto). Han hygger sig i dette sæt – Det er dejligt bevægeligt og jeg synes det regulerer varmen perfekt. Det her sæt er super til de dage hvor kulden bider lidt mere. Dette sæt holder også pasformen helt perfekt selv boxershortsene fordi de er syet lidt strammere i benene. Dette er virkelig et anbefalelsesværdigt sæt undertøj til guldklumpen – Dette er klart vores favorit 🙂

Det har været helt fantastisk, at kunne få lov at teste disse forskellige produkterne på denne måde og jeg er Hanne meget taknemmelig. Jeg vil aldrig købe uld andre steder 🙂

Kærlig hilsen Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.